Stichting Buitengewoon Actieve Breinen  
Bezoekadres: Anna van Hannoverstraat 4 - unit I2.04 Postadres: Florence Nightingalelaan 84 's-Gravenzande

Open Info Desk van GGZ ervaringsdeskundigen

Stichting Buitengewoon Actieve Breinen heeft op de locatie de Gaarde 51 dagelijks een Open Info Desk van GGZ ervaringsdeskundigen. Deze kun je op afspraak bezoeken. 

Loop je even vast in het dagelijkse leven en wil je graag een kort en vrijblijvend gesprek met een ervaringsdeskundige? Wij luisteren naar jouw verhaal, beantwoorden vragen en geven tips over mogelijkheden bij jou in de buurt. Er zijn dagelijks ervaringsdeskundige coaches aanwezig met expertises ASS, ADHD, stemmingsstoornissen en eetstoornissen. Ook advies over bijvoorbeeld leerproblemen bij kinderen is mogelijk.

Wij beschikken over een groot netwerk van organisaties en instellingen, particulier of overheid. Maar, we beginnen dichtbij huis, in jouw eigen omgeving en met een vertrouwd en discreet gesprek.

Onze Open Info Desk is ondanks de maatregelen omtrent COVID-19 gewoon op afspraak te bezoeken. Je kunt je aanmelden via Jolanda Boers, jolanda.boers@stichting-bab.nl of telefoonnummer 06 36 159 154 en wij zorgen dat je volkomen veilig bij ons langs kunt komen.

Locatie van het Open Info Desk: de Gaarde 51, 2542 CB Den Haag


De visie waarop we onze helpende gesprekken baseren, hebben we verwerkt in het BAB boek Buitengewoon Actieve Breinen

Voor ervaringen van mensen met een BAB in de coronacrisis, zie BAB Blog(t)

We zijn ook heel trots op de informatieve podcast ADHD Dingen van Nirma Haggenburg 

 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map