Stichting Buitengewoon Actieve Breinen  
Bezoekadres: Anna van Hannoverstraat 4 - unit I2.04 Postadres: Florence Nightingalelaan 84 's-Gravenzande

Buitengewoon Actieve Breinen Boek

Het boek "Buitengewoon Actieve Breinen" is geschreven om mensen met ADHD, autisme en andere GGZ diagnoses op een andere, positievere, manier naar zichzelf te laten kijken. We stippen aan wat we vermoeden dat er werkelijk met ons aan de hand is, namelijk een normale, natuurlijke reactie op ongezonde omstandigheden.

Ook schrijven we over mooie karakters die kwetsbaar zijn in een wereld waar sprake is van veel onrechtvaardigheid en gevoelens van ongelijkwaardigheid tussen mensen. Dat dit tot psychische klachten leidt. We waarschuwen voor de duistere kant van een BAB, voor narcistisch gedrag. Vooral moedigen we mensen aan om zichzelf te durven zijn, met alle eigenschappen, ook als anderen veroordelen.

Achter de diagnoses schuilen gewone mensen met buitengewone eigenschappen. Juist vanuit deze eigenschappen is er een verlangen om de wereld een stukje mooier te maken. Eerlijker en veiliger, in evenwicht met andere mensen, dieren en de rest van de natuur. Dat mogen we koesteren en inzetten.

Hoe de schrijvers dat weten? Zij zijn zelf mensen met buitengewoon actieve breinen. Ons boek is een mooi cadeau, voor jezelf en voor anderen.

Klik hier om naar de website van bol.com te gaan


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map