Stichting Buitengewoon Actieve Breinen  
Bezoekadres: Anna van Hannoverstraat 4 - unit I2.04 Postadres: Florence Nightingalelaan 84 's-Gravenzande

BAB academy - specialisatie trainingen

Bij Stichting Buitengewoon Actieve Breinen kun je al sinds onze oprichting terecht voor verschillende trainingen en workshops. Van zelfontwikkelde trainingen of aangepaste variaties op bijvoorbeeld "Herstellen doe je Zelf bij re-integratie" (stichting Phrenos) tot ervaringsdeskundige workshops zoals "De gave van ASS en ADHD" en "Het helpende gesprek".

Op dit ogenblik zijn we bezig aan het opnieuw structureren van ons aanbod. Hieronder zie je het overzicht tot nu toe en alle bijzonderheden van ons BAB academy aanbod. 


Voor een duidelijk overzicht zie onze agendaWaarom weer een sollicitatietraining?

Solliciteren is een vak apart. Een grotere deur kun je niet opengooien. Wil jij als medewerker met een neurodivers brein ergens makkelijker binnenkomen?

In deze workshop leer je keuzes maken voor passende vacatures, je voorbereiden, jezelf presenteren en een succesvolle sollicitatiebrief en wel of niet een up-to-date C.V. opstellen. 

Het meest belangrijk is om jouw motivatie goed over te brengen in sollicitatiegesprekken en optimaal gebruik te maken van netwerkcontacten en sociale media. Dus jezelf niet meteen in de aanbieding te gooien.


De huidige krapte op de arbeidsmarkt maakt ondernemers minder creatief. Je staart je blind, met in de te grote urgentie vastgeroeste aannames en denkpatronen. 

Termen als WAJONG en GGZ Diagnoses zorgen dat je bij voorbaat de bladzijde al omslaat in het boek van potentieel succesvolle kandidaten voor die ene vacature die jij hebt uitstaan. Toch vind je juist daartussen zeer geschikte medewerkers voor jouw vacatures, met gezonde motivatie en sterke loyaliteit.

Bij ons is er voldoende ervaringsdeskundige kennis om jouw als maatschappelijk betrokken ondernemer in contact te brengen met neurodiverse talenten en een goede keuze te maken. 


Succes met neurodiverse medewerkers

Doe ook mee aan onze inspirerende training voor het integreren van neurodiverse medewerkers en leer hoe je hen succesvol kunt integreren in jouw organisatie nadat je ze hebt binnengehaald.

Door een tekort aan medewerkers wordt de druk wordt steeds groter. Jouw mensen raken overbelast en de productiviteit is onvoldoende. Heel dichtbij, zelfs recht onder je neus, staat een groep buitengewoon getalenteerde mensen te trappelen om aan het werk te gaan. Wel met de juiste begeleiding en daar hebben wij ervaringsdeskundige tools voor ontwikkeld.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map