Stichting Buitengewoon Actieve Breinen  
Bezoekadres: Anna van Hannoverstraat 4 - unit I2.04 Postadres: Florence Nightingalelaan 84 's-Gravenzande

Job coaching

Begeleiding van werknemers met buitengewoon actieve breinen

Sinds de coronapandemie is er veel veranderd op de werkvloer. Prioriteiten en motivatie zijn gewijzigd voor sommige medewerkers. Voor sommigen is het leven op meerdere gebieden op z'n kop komen te staan. Door onzekerheid over (veilige) sociale omgang en samenwerking en mogelijkheden voor de toekomst hebben mensen last van stress en bijkomende problemen. We merken hoe mensen om ons heen bevriezen, impulsief gedrag vertonen of een korter lontje hebben. Er zijn mensen die over een drempel heen moeten om weer naar het werk te gaan. Eerdere problemen zijn voor een werknemer onoverkomelijk geworden of er zijn nieuwe problemen ontstaan.

Wij coachen mensen met ASS en ADHD. Zij hebben een anders werkend brein en stress systeem. Wij begeleiden hen vanuit ervaringsdeskundigheid bij het functioneren bij een hoger stressniveau. Leren omgaan met stress, onverwachte veranderingen/situaties onzekerheden en hoe gezond te communiceren en samen te werken met anderen, is ons specialisme.

Daarom bieden we deze expertise aan om werknemers te coachen hoe om te gaan met de veranderingen, speciaal in dit tijdperk.

Werkwijze

  • In kaart brengen van de problemen
  • Helder krijgen welke persoonlijk eigenschappen de werknemer heeft die kunnen helpen in het werk
  • Definiëren wat er nodig is voor de werknemer om (weer) goed te kunnen functioneren
  • Een stappenplan voor coaching en concrete verbeteringen
  • Overeenstemming met werknemer en werkgever over het plan van aanpak
  • Tussentijdse rapportages en eindrapportage met urenverantwoording en handvatten voor handhaven van een gezonde werkrelatie
  • Een inventarisatie van nieuwe kansen en mogelijkheden voor werknemer en werkgever

Heb je interesse in onze dienstverlening. Neem contact op via onderstaand formulier. Dan gaan we het gesprek aan en doen een concreet voorstel om snel en duurzaam problemen om te zetten in nieuwe mogelijkheden.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map