Stichting Buitengewoon Actieve Breinen  
Bezoekadres: Anna van Hannoverstraat 4 - unit I2.04 Postadres: Florence Nightingalelaan 84 's-Gravenzande

Disclaimer

Wij besteden zoveel mogelijk zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Onze website
Aan de informatie en/of de afbeeldingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat onze website foutloos werkt en continu toegankelijk is. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website, of schade door storingen. Dit geldt ook voor andere door ons elektronisch aangeboden diensten. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door Stichting Buitengewoon Actieve Breinen worden onderhouden, bijvoorbeeld websites waar wij een link van hebben geplaatst of websites die verwijzen naar onze website. Evenmin staan wij niet toe dat informatie en/of afbeeldingen van deze website worden gebruikt, geciteerd of anderszins, zonder onze uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming.

Informatie wijzigen
Stichting Buitengewoon Actieve Breinen behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen. 

Geen medisch advies
Stichting Buitengewoon Actieve Breinen kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts of gespecialiseerde deskundigen per vakgebied.

E-mail
De informatie opgenomen in E-mails van Stichting Buitengewoon Actieve Breinen kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u een bericht onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. Aan de via E-mail verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Voorwaarden en reglementen
Op overeenkomsten met Stichting Buitengewoon Actieve Breinen zijn de geldende algemene voorwaarden van toepassing. Bij een verschil tussen die voorwaarden en de algemene informatie op deze website, gaat de tekst van de voorwaarden voor.​​

Privacy Protocol                                                                                                      

Stichting Buitengewoon Actieve Breinen hanteert, conform de wetgeving AVG, een Privacy Protocol. Deze kun je hier vrijblijvend inzien.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map