Stichting Buitengewoon Actieve Breinen  
Bezoekadres: Anna van Hannoverstraat 4 - unit I2.04 Postadres: Florence Nightingalelaan 84 's-Gravenzande

Succes met Neurodiverse medewerkers

Je hebt een tekort aan medewerkers. De druk wordt steeds groter, mensen raken overbelast en de productiviteit is onvoldoende. Heel dichtbij, recht onder je neus, staat een groep buitengewoon getalenteerde mensen te trappelen om aan het werk te gaan. Daarvoor is echter wel vakkundige begeleiding nodig. Wij kennen de kneepjes van dat vak.

Neurodiverse medewerkers zijn gedreven, loyaal en zeer capabel maar hebben een stempeltje gekregen waar stigma’s aan kleven. Je kunt je van alles voorstellen bij autisme en ADHD (neurodivergenten) maar mensen op het spectrum verschillen net zo veel van elkaar als ieder ander mens. Ze hebben daarnaast hun eigen waardevolle talenten en ervaring.

Wij brengen in een volledig verzorgde training van één dag deze groep mensen met hun talenten en behoeften onder de aandacht. Met onze ervaringsdeskundigheid stellen we jou in staat om hen te instrueren en motiveren, integreren in een team en problemen te tackelen en ombuigen naar mogelijkheden. Na deze training ben je in staat om een neurodiverse werkvloer beter gemotiveerd en gezond te houden. 

Een bijkomend voordeel is dat naast de waardevolle aanvulling van jouw team(s) jij een op neurodiversiteit ingestelde organisatie krijgt waar alle medewerkers duurzaam gezonder blijven en ziekteverzuim wordt teruggedrongen.

Deze training is geschikt voor onder andere teamleiders en HRM medewerkers. Een volledig verzorgde dag inclusief koffie en thee, lunch en certificaat kost € 295

Geef je nu op! 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map