Stichting Buitengewoon Actieve Breinen Blog(t).

Wij plaatsten op Social Media een oproep voor mensen die hun verhaal en ervaringen in een (gast)blog wilden delen. De aanmeldingen komen nog steeds binnen, maar ondertussen hebben we al een mooi aantal (gast) bloggers met ieder een zeer gevarieerd en apart verhaal.

Oja, voordat ik het vergeet...ja, allemaal hebben de bloggers een Buitengewoon Actief Brein.

Denk je na het lezen van dit stukje, dat is wel wat voor mij, of voor mijn vriend of voor mijn zoon of je buurvrouw of...Mail dan naar info@stichting-bab.nl o.v.v. "Blog" en een stukje van maximaal 1 A4-tje, een foto die aangeeft wie er blogt en of je met naam en toenaam genoemd wil worden.

Ben je zelf niet zo'n schrijfster/schrijver, maar wil je wel wat troost putten uit een levensecht verhaal of juist lezen hoe lotgenoten zich door de Corona crisis heen slaan?

Bezoek dan onze WordPress pagina.

We zijn als Stichting op dit ogenblik financieel hard getroffen en hebben geen inkomsten uit o.a. de workshops, UWV trajecten en liggen de gesubsidieerde projecten stil. Je kunt ons helpen door te doneren.

Kijk op onze pagina Doneren en stort wat je missen kunt. We zijn een ANBI en alle informatie staat op deze pagina.