Stichting Buitengewoon Actieve Breinen
voorlichting  reïntegratie begeleiding

 

Stichting Buitengewoon Actieve Blog's

Stichting Buitengewoon Actieve Breinen krijgt vanuit haar netwerk veel berichten binnen van mensen die hun eigen verhaal en ervaringen met ons en anderen willen delen. Om anderen te informeren, hun eigen gedachten te ventileren en gewoon het van zich af te schrijven. 

Heb jij ook de behoefte om hetzelfde te doen? Stuur dan een (kort) voorbeeld van hoe je dat in de vorm van een blog zou willen doen naar:


 info@stichting-bab.nl o.v.v. Blog.

Lees hier meer over onze Word Press blogsite. 

 

 

De podcast ADHD Dingen is NU online!

We zijn zo trots op onze vrijwilligers. In deze tijd dat dreuzels in paniek over elkaar rollen van ellende, creëerden een talentvolle jongedame en jongeman een heuse podcast. 

De opnametechniek, (research voor de) interviews, de presentatie komen allemaal voor rekening van Nirma Haggenburg. Het niet te missen logo komt voort uit het immer creatieve brein van Martin Groenenberg. En je raadt het al, het zijn beiden mensen met een BAB.


Kijk in iTunes of op Spotify naar ADHD Dingen.

 

Open Info Desk Facebook Groep

We zijn sinds kort ook actief met een besloten Open Info Desk Facebook groep. 

Zoek ons op en meld je aan. Samen komen we er wel uit. 

Buitengewoon Actieve WhatsApp

We zijn telefonisch en per sms en Whatsapp bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 u.

E-mail: info@stichting-bab.nl           

Telefoon nr. 06-36 159 154 (Whatsapp)


Voor UWV klanten is op deze pagina meer gericht nieuws te vinden.

Wat doet Stichting Buitengewoon Actieve Breinen ?

Stichting Buitengewoon Actieve Breinen is opgericht door mensen die zijn hersteld van psychische klachten. Wij hebben onze weg terug gevonden in de maatschappij. We weten hoe we dat voor elkaar hebben gekregen, welke hulp daarbij essentieel is geweest en welke eigenschappen ons op de been hebben geholpen. Met deze kennis helpen we anderen bij hun maatschappelijk herstel. 

Mensen met chronische psychische kwetsbaarheid zijn gevoeliger dan andere mensen. Deze mensen hebben een buitengewoon actief brein (BAB). Zij nemen hun omgeving anders waar, voelen zich anders en denken anders. Daarom werken deze mensen op een andere manier dan mensen met een neurotypisch brein. Werk is voor mensen met een BAB niet alleen een manier om geld te verdienen, maar vooral ook een manier om te werken aan een levensdoel.

Ons doel is het bereiken van de erkenning voor eigenschappen van mensen met Buitengewoon Actieve Breinen, zodat deze effectief kunnen worden toegepast in de samenleving en natuurlijk ook op de werkvloer. 

Eigenschappen 

Wanneer mensen met een BAB op hun best zijn, kunnen zij optimaal gebruik maken van de volgende eigenschappen: doelgerichte en oplossingsgerichte instelling, sterk rechtvaardigheidsgevoel, eerlijk, direct, opmerkzaam, sterke focus, inzicht in verbanden, scherpere zintuigen, koelbloedig in crisissituaties.                        

Mensen met een BAB hechten een grotere waarde aan duidelijkheid, wederzijds vertrouwen, gelijkwaardigheid, saamhorigheid, flexibiliteit, inspraak en een positief effect kunnen hebben op hun omgeving.

Wil je meer weten over de inloopdesk, coaching of voorlichting? Neem contact op via het onderstaand formulier:

Wil je meer weten over reïntegratie via Stichting BAB? Klik hier

 

  


 Feedback en klachten - Algemene voorwaarden -  Disclaimer

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail