Stichting Buitengewoon Actieve Breinen  
Bezoekadres: Anna van Hannoverstraat 4 - unit I2.04 Postadres: Florence Nightingalelaan 84 's-Gravenzande

Welkom bij Stichting Buitengewoon Actieve Breinen 

Donderdag 22 december was onze laatste werkdag. We zijn vanaf maandag 2 januari 2023 weer bereikbaar.

 

Jouw leven opbouwen na een diagnose

ADHD - ASS - hoogbegaafd - burn-out - stemmingsproblemen?

Stichting BAB is een maatschappelijke organisatie voor mensen met GGZ diagnoses, opgezet door mensen met GGZ diagnoses. We zijn zelf persoonlijk en maatschappelijk hersteld en bouwen nu voor onze doelgroep een brug tussen GGZ zorg en weer meedoen in de maatschappij. We geven voorlichting over mensen met buitengewoon actieve breinen en begeleiden bij maatschappelijk herstel, met re-integratie en participatie. We organiseren activiteiten op het gebied van herstel, sociale inclusie en werk. 

Dat wat er bij jou inzit, eruit laten komen, dat kan met gebruik van jouw Buitengewoon Actieve Brein (BAB). Stichting BAB zet zich in voor erkenning van de kwaliteiten van mensen met een Autisme spectrum stoornis (ASS), ADHD/ ADD, hoogbegaafdheid en stemmingsproblemen. Grenzeloos zijn de mogelijkheden als die eigenschappen positief ingezet kunnen worden voor een zinvol leven, zowel persoonlijk als op school en op het werk. 

Het fundament van Stichting BAB zijn mensen met een BAB. Met ervaringskennis helpt Stichting BAB mensen bij hun maatschappelijk herstel.
De tools die worden aangereikt, zijn blijvend. Die neemt elke bezoeker/ cliënt mee voor in zijn eigen gereedschapskist.

Hallo (professionele) collega, klant en andere geïnteresseerden
Wil je de mensen achter Stichting Buitengewoon Actieve Breinen in levende lijve ontmoeten? En nou eens eindelijk met hen netwerken, discussiëren, een dialoogboom opzetten, de waarheid vertellen en nog meer? Dat kan op vrijdag 13 januari 2023. (Ja, wat een datum hè?). Het vindt plaats van 16:00 uur tot 19:00 uur.


Geen saai congres, maar daadwerkelijk sparren waarmee wij elkaar, jij en wij, van dienst kunnen zijn. 

Wij hebben ondertussen een karrevracht aan ideeën en plannen. Op deze dag willen we deze delen, aanpassen, verkopen of weggooien. 

We zetten een menu op van wat en waarmee we actief zijn en wat we met onze nieuwe locatie willen gaan doen. 

Denk aan de BAB Academy; onze locatie kent diverse zalen en ruimten van onze collega huurders van de Horeca Academie, waar we onze kennis graag delen met iedereen.Niks is te gek, want als het moet, organiseren we weer een BAB Microcongres of een bescheidener BAB Open Info Desk. We hebben onszelf de opdracht gegeven om in 2023 en op onze nieuwe locatie alleen die dingen te gaan doen waar we blij van worden. Ons verhaal delen en vanuit daar advies en coaching geven. Workshops, cursussen, lezingen en blogs. Dat is toch nog veel, dus vandaar dat we van jullie willen weten wat jullie van ons willen weten.

Hoe kunnen we met onze ervaringsdeskundige kennis en ervaring jouw onderneming, carrière en/of relatie een boost geven? Op het SoZa Netwerkevent 2023 met het credo  “Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder!” presenteren wij onze vernieuwde Stichting BAB, de activiteiten van de BAB Academy en onze vele coaching mogelijkheden. En zoals altijd, voor mensen met een Neurodivers brein, maar vooral ook voor hen die dit niet hebben.

De geweldige organisatie van dit SoZa Netwerkevent 2023, de Congresarchitect heeft ons uitgedaagd om tussen de 10 tot 20 (potentiële) klanten uit ons eigen netwerk uit te nodigen om dit event te bezoeken. Dus dat wordt dringen! Daarom geven wij jullie nu de kans om razendsnel en nog voor het einde van het jaar, (31 december 2022) te reageren met onderstaand formulier; 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map