Open Inloop Desk van GGZ ervaringsdeskundigen

Per 1 april 2018 is onze Open Inloop Desk van GGZ ervaringsdeskundigen uitgebreid naar 5 dagen per week.

Elke werkdag staat onze deur open voor mensen met vragen over psychische klachten, in het bijzonder ASS en ADHD.

Het belangrijkste wat we bieden, is een luisterend oor van mensen die uit eigen ervaring de problemen herkennen waar je mee te maken hebt. Desgewenst geven we tips en advies. Als stichting zijn wij nadrukkelijk geen zorg- of hulpverleningsorganisatie. Voor serieuze zorg of hulp sturen we je door naar beschikte zorgverleners en instanties in ons uitgebreide netwerk.

• Er zijn dagelijks twee coaches aanwezig met expertises: ASS, ADHD, stemmingsstoornissen en eetstoornissen
  • Op dinsdagochtend is er een autisme coach aanwezig
  • Op woensdagochtend staat er een opruimcoach voor u klaar
  • Op donderdagochtend is onze budget coach aanwezig,

Tussen 14:00 en 16:00 uur werken we op afspraak.

Afspreken via telefoonnummer: 06 36 159 154 of e-mail info@stichting-bab.nl

Locatie Open Inloop Desk:

Je vindt onze desk door binnen te gaan in het gebouw De Grote Keizer tussen de ingang van de bibliotheek Loosduinen en de kapper. Ga naar de 2e etage. De Inloop Desk is links aan het einde van de vleugel.
Loosduinse Hoofdstraat 563, 2552 AE Den Haag.

De Open Inloop Desk wordt mede mogelijk gemaakt door Haagse Kracht, Stadsdeel Loosduinen, Den Haag