BAB Info Desk van GGZ ervaringsdeskundigen

Onze Workshops & Lezingen zijn tot nader order uitgesteld vanwege de COVID 19 crisis. 

 


Stichting Buitengewoon Actieve Breinen heeft op de locatie de Gaarde 51 Vrederust/Escamp wekelijks een Open Info Desk van GGZ ervaringsdeskundigen. Wat kun je verwachten van een Open Info Desk? Wat jij wil. Loop je even vast in het dagelijkse leven en wil je graag een kort en vrijblijvend gesprek met een ervaringsdeskundige? Wij luisteren naar jouw verhaal, beantwoorden vragen en geven tips over mogelijkheden bij jou in de buurt. Zo hebben wij o.a. kennis over mensen met de diagnose(s) ADHD en/of autisme. Wij geven, vanuit ervaringsdeskundigheid, voorlichting en advies richting maximale zelfredzaamheid en participatie met de sociale omgeving. Ook advies over bijvoorbeeld leerproblemen bij kinderen is mogelijk.


Binnen ons netwerk kun je bijvoorbeeld voor advies van een opruimcoach terecht. Met een anders werkend brein kan het lastig zijn om dagelijkse (opruim) klussen te lijf te gaan. Dat is jammer, want een ongeorganiseerd en vol huis kan er uiteindelijk voor zorgen dat je “vastloopt” in je spullen en in een sociaal isolement belandt. Daarop is er zonodig een specialist op gebied van schulden en incassoleed beschikbaar. Maar ook een orthomoleculaire diëtiste, Mindfulness en NLP Coach zijn vrijwel direct beschikbaar. Let op, alles is vrijblijvend, maar we proberen altijd een op maat gemaakt advies te geven.

Wij beschikken over een groot netwerk van organisaties en instellingen, particulier of overheid. Maar, we beginnen dichtbij huis, in jouw eigen omgeving en met een vertrouwd en discreet gesprek.

Informatie of voor het maken van een eventuele afspraak: bel 06–36 159 154 of stuur een mail naar Jolanda Boers op jolanda.boers@stichting-bab.nl.

Locatie van het Open Info Desk @DeGaarde51: de Gaarde 51, 2542 CB Den Haag

 


 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail