BAB Info Desk van GGZ ervaringsdeskundigen

 


 


Stichting Buitengewoon Actieve Breinen heeft op de locatie de Gaarde 51 Vrederust/Escamp wekelijks een Open Info Desk van GGZ ervaringsdeskundigen. Wat kun je verwachten van een Open Info Desk? Wat jij wil. Loop je even vast in het dagelijkse leven en wil je graag een kort en vrijblijvend gesprek met een ervaringsdeskundige? Wij luisteren naar jouw verhaal, beantwoorden vragen en geven tips over mogelijkheden bij jou in de buurt. Zo hebben wij o.a. kennis over mensen met de diagnose(s) ADHD en/of autisme. Wij geven, vanuit ervaringsdeskundigheid, voorlichting en advies richting maximale zelfredzaamheid en participatie met de sociale omgeving. Ook advies over bijvoorbeeld leerproblemen bij kinderen is mogelijk.


Binnen ons netwerk kun je bijvoorbeeld voor advies van een opruimcoach terecht. Met een anders werkend brein kan het lastig zijn om dagelijkse (opruim) klussen te lijf te gaan. Dat is jammer, want een ongeorganiseerd en vol huis kan er uiteindelijk voor zorgen dat je “vastloopt” in je spullen en in een sociaal isolement belandt. Daarop is er zonodig een specialist op gebied van schulden en incassoleed beschikbaar. Maar ook een orthomoleculaire diëtiste, Mindfulness en NLP Coach zijn vrijwel direct beschikbaar. Let op, alles is vrijblijvend, maar we proberen altijd een op maat gemaakt advies te geven.

Wij beschikken over een groot netwerk van organisaties en instellingen, particulier of overheid. Maar, we beginnen dichtbij huis, in jouw eigen omgeving en met een vertrouwd en discreet gesprek.

Ons Open Info Desk is ondanks de COVID 19 voorwaarden ook gewoon op afspraak te bezoeken. Lees onderaan deze pagina meer hierover.

Locatie van het Open Info Desk @DeGaarde51: de Gaarde 51, 2542 CB Den Haag

Omdat onze Open Info Desk vanwege de Corona crisis alleen op afspraak te bezoeken is, hebben wij op Facebook een groep aangemaakt. Hier kun je op vaste tijden met een aantal medewerkers contact maken en al je vragen terecht die je ook in een "normale" Open Info Desk zou stellen.

Ons Open Info Desk is ondanks de COVID 19 voorwaarden ook gewoon op afspraak te bezoeken. Je moet je wel even aanmelden via info@stichting-bab.nl en wij zorgen dat je volkomen veilig bij ons langs kunt komen.

Onze Corona veilige ruimteOnze Corona veilige ruimte

 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail