BAB Agenda

Open info avond over korte cursus "Ouders van..." Uitgesteld.

Datum:16-03-2020
19:30

Deze open info avond is speciaal gericht op Ouders van kinderen met ADHD, ADD, ASS, Hoogbegaafde en Hoog gevoelige kinderen. Kortom, Ouders van kinderen met een Buitengewoon Actief Brein.
Op de open info avond komen ouders bij elkaar onder begeleiding van twee medewerkers van stichting BAB.
Voel je welkom met alles erop en eraan. Loop binnen!
Pas als je als je leven ten volle benut, kan ook je kind het leven ten volle benutten.

Kijk eens, er is een nieuwe cursus !!!

Ouders van ......

Onze Workshops & Lezingen zijn tot nader order uitgesteld vanwege de COVID 19 crisis.

Op deze open info avond komen ouders bij elkaar onder begeleiding van twee medewerkers van stichting BAB. De begeleiders zijn gecertificeerde ADHD - coaches en daarnaast, wat misschien nog waardevoller is, ervaringsdeskundigen. Geen issue is hun vreemd. Voel je welkom met alles erop en eraan. Loop binnen!

BAB advies, voorlichting en trainingen

Stichting BAB verzorgt ook voor jouw bedrijf, instelling of vereniging  Workshops, Lezingen, Cursussen en Trainingen. Met of zonder certificaat van deelname. Vraag naar de voorwaarden, prijzen en andere mogelijkheden per mail op info@stichting-bab.nl