BAB Agenda

Communicatie met 'gewone' mensen. Uitgesteld.

Datum:28-04-2020
14:00

Deze workshop is luchtig van toon en bedoeld om inzicht te geven in de taal van neurotypische mensen, met praktische tips voor een goede communicatie en samenwerking.
Je hebt een diagnose ADHD/Autisme en je werkt samen met 'normale' mensen of wilt dit graag gaan doen.

Kijk eens, er is een nieuwe cursus !!!

Ouders van ......

Onze Workshops & Lezingen zijn tot nader order uitgesteld vanwege de COVID 19 crisis.

Op deze open info avond komen ouders bij elkaar onder begeleiding van twee medewerkers van stichting BAB. De begeleiders zijn gecertificeerde ADHD - coaches en daarnaast, wat misschien nog waardevoller is, ervaringsdeskundigen. Geen issue is hun vreemd. Voel je welkom met alles erop en eraan. Loop binnen!

Pas als je als je leven ten volle benut, kan ook je kind het leven ten volle benutten.

BAB advies, voorlichting en trainingen

Stichting BAB verzorgt ook voor jouw bedrijf, instelling of vereniging  Workshops, Lezingen, Cursussen en Trainingen. Met of zonder certificaat van deelname. Vraag naar de voorwaarden, prijzen en andere mogelijkheden per mail op info@stichting-bab.nl