BAB Agenda

Lezing over ADHD en Autisme door Kim Belt. Uitgesteld.

Datum:21-04-2020
09:30

Kim geeft in haar presentatie inzicht in hoe het is om Autisme en ADHD te hebben. Zij heeft een bijzondere manier gevonden om succesvol te zijn met haar Buitengewoon Actieve Brein. In haar zoektocht naar ‘wat werkt wel voor mij’, is ze tot conclusies gekomen waar anderen wat aan kunnen hebben. Hoe vervult zij haar plek in deze maatschappij, hoe doet zij haar succes, hoe doet zij haar ups en haar downs? Maak kennis met het leven van iemand met een Buitengewoon Actief Brein en bekijk de wereld eens vanuit deze bril.

Kijk eens, er is een nieuwe cursus !!!

Ouders van ......

Onze Workshops & Lezingen zijn tot nader order uitgesteld vanwege de COVID 19 crisis.

Op deze open info avond komen ouders bij elkaar onder begeleiding van twee medewerkers van stichting BAB. De begeleiders zijn gecertificeerde ADHD - coaches en daarnaast, wat misschien nog waardevoller is, ervaringsdeskundigen. Geen issue is hun vreemd. Voel je welkom met alles erop en eraan. Loop binnen!

Pas als je als je leven ten volle benut, kan ook je kind het leven ten volle benutten.

BAB advies, voorlichting en trainingen

Stichting BAB verzorgt ook voor jouw bedrijf, instelling of vereniging  Workshops, Lezingen, Cursussen en Trainingen. Met of zonder certificaat van deelname. Vraag naar de voorwaarden, prijzen en andere mogelijkheden per mail op info@stichting-bab.nl